15 de febrer 2007

Corbes sinusoïdals.



Bona nit! Nou poema, com veureu continua la temàtica aquesta sensual que tenim tots últimament. No sé que més puc dir, el dilluns s’acaben les vacances i demà a la tarda portaré a imprimir i enquadernar el petit recull de poemes que he anat fent. Espero que us agradi el poema.






Corbes sinusoïdals

dibuixant diferents

formes elàstiques.


Corbes exponencials

dibuixant diferents

formes de plaer.


Mirades i carícies

besades i contactes

xiuxiuejos i somriures


Ulls encesos,

de plaer.

Llavis tremolosos,

d’èxtasi.


Intercanvi de paraules,

carícies, mirades,

besades i somriures.

Intercanvi de fluids.

7 comentaris:

iruNa ha dit...

Doncs com vols que no ens agradi??? Si és que ets genial!!! (ostres, quantes floretes...)
M'ha agradat molt el joc que fas amb les paraules:
"mirades i carícies
besades i contactes
xiuxiuejos i somriures"
perquè són paraules despullades de conjuncions, adjectius... paraules que per si soles i acompanyades de la resta, ja ho diuen tot.
No deixes mai de sorprendre'm!!

iruNa ha dit...

Per cert, (ja em sap greu monopolitzar-te els comentaris)l'altre dia vaig estar a la platja de Badalona, fent un cafè a una terrassa del passeig, llegint sota aquell sol tant esplèndit que feia... i després em vaig estirar a la sorra, a escoltar el mar... (molt tranquila la platja de Badalona)

Joana ha dit...

Mmmmmmmmmm Això no té aturador...Totes aquestes cosetes a cau d'orella, fluixet,sinuós,corbes i contornejos...A veure si ens dius el nom del llibre de poemes!
Salutacions!

Tals ha dit...

Uribetty, preciós, com sempre ^^ que fort! la Iruna a Badalona! :O ens podries avisar eh, als badalonins :P així ens veuriem ^^ una abraçada i petonets pel poeta!!

Uribetty ha dit...

iruNa sóc modest per això dic que ''espero que us agradi'' però al final em tornaré cregut ( evidentment no ho dic seriosament ). Espero no deixar de sorprendre't, ni a tu ni a ningú. En això que dius de Badalona, sí que es tranquil·la, hi ha alguns racons que són molt tranquils, per cert, a quina terrassa vas fer el cafè? Per saber si era bon lloc :p
Doncs Joana no te títol, més que res perquè no és un llibre, sinò un recull dels poemes encuadernat, ja m'agradaria publicar-ne un.
Tals m'en alegro que t'hagi agradat! El poema que tens d post també és maco!
Salutacions a les tres! i un petó!

iruNa ha dit...

Ostres Uribetty,ja em sap greu però no tinc ni idea del nom del bar... va ser el primer que vaig trobar obert i que em va semblar mínimament decent.
Ves tu quina cosa, que jo no sabia que tu també eres de Badalona tals!!! A la pròxima us aviso, el que passa és que va ser una mica improvisat!! jeje...
una abraçada per tots i totes!!

Uribetty ha dit...

Doncs iruNa no passa res, era pura curiositat, segurament el vas encertar!
Salut i força!