11 de setembre 2007

Diada nacional de Catalunya.


Un any més arriba l’onze de setembre i podem pensar que les coses segueixen igual, els Països Catalans continuen sota les mans d’aquells que el 1707 van començar a fer desaparèixer les nostres llibertats i el 1714 les van eliminar.

Podem pensar en això, però seria del tot incorrecte, aquest any a diferència dels anteriors, la societat civil catalana comença a conscienciar-se que és necessari dur a terme un procés d’autodeterminació, ja que la via estatutària està totalment esgotada en l’ actual Espanya i el federalisme que tant agrada a uns, és totalment inviable. El federalisme espanyol ha acabat amb en Petazeta, alias ZP.

Avui no és un dia purament simbòlic i per fer veure que som nacionalistes o independentistes, avui és una data per a recordar, una data per fer important. Els catalans no celebrem que vem perdre una batalla totalment salvatge contra un Borbó, Felip V. Els catalans celebrem que l’11 de setembre serà la data perfecta per fer-nos sentir com a nació, fer-nos sentir com un país lliure.

Visca la terra i els Països Catalans!


A la foto una imatge dels Micacos de Badalona.

3 comentaris:

Tals ha dit...

Oh, tu tambñe has vist els castellers :P mira, avui era un dia per sortir de casa i dir ben fort qui som i d'on venim, i ja està. Els discursos polítics per desunir, o les problemàtiques entre partits, en un dia com aquest, haurien de quedar excloses. Un petonàs, badaloní :P

Anònim ha dit...

Ja ens podem afanar la societat civil a unir-nos perquè si hem d'esperar que ho facin els polítics anem ben arreglats !!

Perquè no convoquen d'una vegada una manifestació del 11-S on l'únic que es portin siguin senyeres i estelades ? Això acollonaria a Madrid fixe !!

Uribetty ha dit...

Tals estic d'acord, ahir les diferències polítiques no havien de participar, primer lluitem i despres decidim. Un petó!

Carquinyol, tant societat com polítics hem d'unir-nos. I amb la pregunta ahir mateix ho comentava, a la manifestació de Barcelona, sobraven tantes banderes, tant Maulets, CUP o ERC.
Salut!