21 d’agost 2007

Meme del 8


En Millu m’ha passat el meme següent, haig d’explicar 8 coses sobre mi i passar-ho a 8 blocaires més, incloent-hi una fotografia. Haig de dir que el passaré a 8 blocaires que és possible que ja el tinguin adjudicat, però…no sé a qui més passar-ho i tampoc qui em llegeix sovint. El més segur és que en aquest meme expliqui coses que no sabeu, però…és el que toca amb el tipus de bloc que tinc. Així que sense donar més la llauna us deixo llegir qui sóc mentre al carrer plou.

  1. Doncs en primer lloc ( visca el pleonasme perquè ja ho indico amb el número ) com a jove independentista i d’esquerres milito en una associació independentista, o el que és el mateix, en les joventuts, quines? Segurament no cal dir-ho, podeu repassar els posts polititzats anteriors.
  2. Sóc estudiant de química a la UB, i quan dic estudiant vull dir que encara no m’he llicenciat, és possible que el perfil del bloc hagi portat a confusió, que no seria el primer cop, però bé, en el fons sóc Químic, no?
  3. M’agraden els videojocs, de fet fa temps que vull fer un post ‘’En apologia dels videojocs’’ Ara fa temps que no hi jugo, més que res per el temps, ja sigui universitat o setmanes que to deu vol quedar amb mi. M’agraden els de velocitat, com pot ser el WRC, GT o Moto GP. Però aquells en que em ‘’vicio’’ més son els ambientats en la Segona Guerra Mundial, per exemple MoH o Call of Duty.
  4. Tot i que la tecnologia te una petita guerra amb mi, en sóc amant. M’agrada, no hi puc fer res, intento tenir un telèfon mòbil bo, un reproductor mp3 ( en el meu cas mp4 ) decent i útil. Però la butxaca no dona per a tant, així que no creieu que sóc un pijorro de collons.
  5. No m’agrada anar a la moda, no vull ser un clon dels altres, tot i que tampoc no porto roba antisistema. Els texans i la camisa blanca no m’ho treu ningú.
  6. Tinc molta mala lletra, de fet per el meu aniversari em van regalar un llibre de cal·ligrafia i l’estic fent, sí…i això que escric amb un bolígraf de punta fina, però fina, fina eh…un Pilot G-TEC-C4, te nom d’explosiu, oi?
  7. Sóc un personatge singular, perquè? Tinc el cabell al estil Beakman, però més ben pentinat ( amb espuma ) i llarg…des de el febrer que no el tallo i el mateix passa amb a barbeta que no la afaito des de el mateix dia ( el barber es va passar amb la fulla al arreglar-me les patilles ) però tranquils, que la retallo.
  8. I per últim us dic una pel·lícula que m’hagi agradat, de fet en són algunes, Bloody Sunday, El sopar dels idiotes... però alguna que m’hagi deixat sense paraules…Match Point de Woody Allen.

Ara ja sabeu alguna cosa més. El meme el passo, encara que el tingueu passat, als següents blocaires:

Tals

Efe

Joana

Iruna

Carquinyol

Déjà vie

Barbollaire

Pd40

10 comentaris:

Tals ha dit...

Ah, jo la primera,, no? per ser la més pringui o què? jaja doncs jo ja l'he fet, que també me l'havia passat el Millu, això vol dir que n'hem de fer un altre o què? xD digues que no, sisplau xD

Joana ha dit...

Jo també el tinc pendent.La Duschgel me'l va encolomar...
Som curiosos de mena...eh?
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Jajaja! De debó tens els cabells a l'estil de'n Beakman (quin gran programa, i quantes coses de ciència hi vaig aprendre)? Això serà digne de veure... A mi també em va restar temps de videojocs la universitat, però sempre es troben 5 minutets :-P

Match Point també em va encantar, i en general totes les pelis de Woody Allen! Salut company!

Barbollaire ha dit...

Company!! jo ja vaig fer quelcom semblant al que em proposes aquí i aquí i no et negaré que em fa mooooooooooolta mandra (i vaig força de corcoll amb la feina) fer un altre meme...
M'ho rumiaré... però no t'asseguro res...
De tota manera, t'estic molt agraït per que m'hagis inclòs a la llista.

Salut!

Uribetty ha dit...

Tals espero que no hagis de fer un altre! xD I per cert, que siguis la primera no ets la més pringui, has estat la primera en qui he pensat :p
Una abraçada!

Joana i tant que som curiosos...arrivarem al punt de la morbositat? Jo espero que no.
Fins la pròxima ;)

Sí que tinc els cabells així...però ben pentinats que em poso escuma, però si no me'n poso...sí sóc Beakman. I tant que es troven 5 minuts i si és necessari una setmana sabàtica si es va molt apretat i estressat ( que no n'abunden massa )
Salut i força company!

Barbollaire ara que ho dius em sona que vas fer un post semblant, però...necessitava 8. No cal que el facis, no t'obligaré pas ;)
Que vagi bé!

Tals ha dit...

A mi m'encantava el Beakman!! No sabeu com m'ho passava de bé veient aquell programa, si tota la ciència fos així joa ra estava fent la carrera de física xD

iruNa ha dit...

Caram Uribetty, no t'imaginava pas amb els cabells llargs!!!
Ara just acabava de publicar un post nou, vinc aquí i veig que m'has passat un meme... bé, ja tinc tema pel pròxim!!! jeje
abraçada!!

Uribetty ha dit...

Tals en el fons en Beakman ens ha condicionat a tots! L'haurien de tornar a fer, però amb capitols nous, podria sortir jo, no? xD
Una abraçada!

iruNa doncs si que tinc els cabells llargs, entre Beakman i afro, a veure si un dia poso una foto decent.
Una abraçada!

efe ha dit...

Vaja, he fet tard. Encara tinc temps? Doncs me l'apunte...

Una salutació

Uribetty ha dit...

I tant que pots efe ;)
Si vols i pots fes-lo.
Que vagi bé