05 de maig 2007

La ignorància és felicitat.


Hi ha gent que no hauria d’haver nascut mai, dir això és greu, ho sé, ho reconec, però no s’hi pot fer res, així de senzill, subjectes ( no pensants ), com es diu en terminologia blocaire, Trolls. Una colla de zeros i uns, que es dediquen a insultar, en fotre’s del personal, amagant-se rere un nom anònim ( i mai més ben dit ) subjectes que segurament no saben ni qui sóc, però insulten.

Altres que simplement et consideren un…com es diu, a sí! Botifler esquerranós, socialista, desgraciat, idiotitzat i independentista de pa sucat amb oli. Curiosa concepció de l’educació, o millor dit, no saben ni que és, no han nascut amb ella, no la coneixen, saben que existeix?

Individus que, això sí, viuen feliços, idiotitzats, en un món de burros, però no com insult, sinó com a bèstia, que només veuen el que tenen davant, com els cavalls. Individus que encara no han acceptat la seva ignorància, i es dediquen a fotre, molestar, insultar, permeteu-me, donar pel sac. Individus ( per educació, és clar ) que viuen en la seva ignorància desconeguda, per ells, no per mi, els puc veure d’una hora lluny. Trossos de carn amb potes i pel, sense cervell ( important això, sense cervell ).

Per descomptat no vull dir que sigui un subjecte amb una intel·ligència suprema, o sí, de fet he acceptat la meva ignorància, fa temps. Per tant sóc superior a un altre? O som tots iguals? Sé que això es pot contradir amb la meva ideologia però, hi havia un filòsof, Nietzsche crec, no ho recordo bé ( corregiu-me si no és així ), que deia ‘’la democràcia equipara l’imbècil amb l’intelectual’’. Evidentment no ho comparteixo totalment, però si traslladem aquesta afirmació a l’anterior meva ( sóc superior perquè accepto la meva ignorància ) aleshores aquest subjecte feliç, esdevé idiota i per tant inferior? No ho sé, deixeu-me despotricar, però estic fins al serrell ( i això que no en porto ) d’aguantar subjectes d’aquesta mena. M’acabo de convertir en un d’ells? Espero que no, de moment, sé que sóc ignorant, com tots.

Vull estar a casa, tirat pel llit, somiant – com no – com a idealista que sóc, escrivint poemes, poesia amateur, poesia de pa sucat amb oli, no oblidem que per això el blog es diu així.

10 comentaris:

Joana ha dit...

Vols dir que val la pena sofocar-te per gent així?
Si ho penses fredament...Ignora'ls!!
Viu i pensa com vulguis i sigues tumateix..
Continua fent poesia...si us plau!
Bon capde setmana, Urivetty!

Anònim ha dit...

Uribetty no val la pena malgastar el nostre apreciat temps parlant sobre aquestes persones, xk nomes de veure k estas parlant d'elles es creixes i cada cop es creuen mes importants
aixi k com diu la joana ignora'ls tu i tambe ignorem-los tots!!!!!!!

iruNa ha dit...

Jo no crec que siguin ignorants i encara menys que visquin en la felicitat. Jo diria directament que són (/&%$$·%·(&%$ (aquí hi anava un reguitzell d'insults que he omès per no embrutar el teu bloc) La qüestió és que és millor no donar excessiva importància a conductes propies de la intolerància i seguir endavant amb els teus ideals i la teva vida, que està la mar de bé!!
De totes maneres, deixant de banda l'alusió a aquests individus, m'agrada la idea del títol del post... sobre la ignorància i la felicitat. Crec que en podries parlar més extensament perquè és un tema que pot donar molt de suc!! (ei, és una suggerència)
una abraçada guapo! I passa d'aquesta gent, tots els que estem aquí i et coneixem sabem com ets i lo molt que vals!!

Anònim ha dit...

quanta rao,quanta gent sense dret a la vida esta entre nosaltres.
Quant podrem fer seleccio a la raza(no em deixa posar un c trencada) catalana?

Tals ha dit...

No et preocupis per aquesta gent, ni tan sols es mereixen un simple comentari, com ha dit la Iruna, aquí tots ja sabem com ets, així que els anònims no ens importen ^^ un petonàs!

Uribetty ha dit...

Joana tens raó, no val la pena cabrejar-se amb suvjectes així, però volia postejar, no pas per fer propaganda gratuïta a aquests subjectes sinò per quedar-me descansat, sempre necessitem desfogar-nos en algún moment. Una abraçada!

Kimi espero que la resposta que li he donat a la Joana et serveixi, diria el mateix i no cal repetir-me. salut nano!

iruNa doncs també són (/&%$$·%·(&%$ i molt més jajaja. Doncs com dius ( dieu ) no donar importància al tema, a pseudo-subjectes intolerants. Per cert, pots donar per segur que tractaré aquest post que dius, '' felicitat i ignorància '' ara falta preparar-lo. Una abraçada maca!

ddriver, no sé si tenen dret a la vida, tot i que alguns no haurien d'haver nascut, però com es diu habitualment '' entre tots l'omplim'' Salut company!

Doncs a pendre pel sac els anònims Tals, tot i que com he dit, de tant en tant, necessito despotricar una mica. Una abraçada!

Anònim ha dit...

Nano, t'hauràs quedat a gust després d'aquest post, no? Potser m'he perdut alguna cosa o no he llegit bé l'article però no sé si descarregues contra algú o algun col·lectiu en concret. Qui t'ha titllat de botifler esquerranós i tota la pesca? Arran de quin article?
Allò de l'equiparació de la democràcia entre el ruc amb l'intel·lectual, jo tampoc sé si és o no de Nietzche, però com a mínim estic segur que ho subscriuria. Si més no, el seu atac a la decadència burgesa va per aquí.
Subscric "la ignorància és felicitat" pèrò amb una matís: forçosament s'ha de tractar d'una felicitat primària, instintiva i artificiosa o poc real.

Uribetty ha dit...

Tarannà sí m'he quedat a gust, i molt, tenia ganes de escriure un post com aquests.
I tranquil perquè has entès perfectement l'article. Carrego contra aquesta colla de subjectes polítics convergents que només es dediquen a insultar el personal, i a mí també. I d'altra banda carrego contre un subjecte que ha ''pululat'' per aquí els últims dies i sha dedicat a tocar els nassos. Només queda un comentari seu, la resta els vaig esborrar.
Per cert, com dius, la ignorància és feliç però primaria.
Salutaions!

Anònim ha dit...

No sé de què va molt bé la història, que he estat uns dies molt desconnectat, però el que tinc clar és que ningú obliga a llegir cap blog. Si algú no li agrada pot sortir i no cal ser maleducat. No entenc la gent que es dedica a insultar en un lloc així, al final l'únic que aconsegueixen és fer el penes. Ànims i passant d'ells!

Uribetty ha dit...

Com dius Pd40 només fan el penes. No cal que hagis seguit l'història, amb un petit resum, algún subjecte s'ha dedicat a insultar el personal al meu blog, entre altres esdeveniments.
Salut i força!