28 de maig 2007

El buit.


Bona nit a tots i totes, tot i que falten pocs dies per els examens finals, ( el dia 5 ) la creació – per dir-ho d’alguna manera – no para, i aquí teniu un exemple. Com sempre, espero que us agradi i comenteu força, ja sabeu que cada comentari és ben rebut i el respondré. Salutacions.


Vull recordar que la realitat és aparença.

Vull recordar que som ampolles

plenes d’aire fresc, mediterrani,

ens enfonsen i surem, ben alt.


En certs moments penses

“que he fet per merèixer això”

No trobes resposta enlloc,

son paraules – penses – en el buit.

10 comentaris:

Tals ha dit...

El buit sempre es pot omplir de paraules, però hi ha vegades que un silenci pot dir més que tots els versos del món. La realitat és només una ficció, un somni, una ombra, tot i que no t'agradi Plató jeje. Un petó, poeta!

Anònim ha dit...

Ara arriben aquelles èpoques en que el meu plaer és mirar al cel i deixar-me surar i surar per les aigües d'aquest Mediterrani.

Molta sort amb els exàmens !!

Déjà vie ha dit...

joer m'agraden molt les fotos q poses eh. Sobretot pq empasten a la perfecció amb ampolles suren d'aire mediterrani. ;) d vegades les coses passen pq han d passar no pq ens ho mereixem o no. Nomes d vegades. Anims i salut!

Anònim ha dit...

Està bé això de ser ampolla però... algú em pot treure del remolí?
Molta sort amb els exàmens!!

Anònim ha dit...

Company Químic! No em deixa de sorprendre la teva capacitat lírica. Si et capaç de jugar amb les funcions d'ona, els espectres, els agents complexants i les addicions de Markovnikov amb la mateixa traça que els versos... aquests examens estan superadíssims!!

Molta sort i ànims d'un químic-físic que ha patit els examens!!

Uribetty ha dit...

Tals tens raó, molts cops el silenci diu més que les paraules, espero que en els meus poemes això no passi. Per cert! Si la realitat és un somni tot seria molt més aburrit, no creus? Un peró!

Carquinyol, res a dir, ja estic desitjant surar a l'aigua de la platja, tot un plaer. salutacions!

Déjà vie com molt bé dius, hi ha coses que passen sense que tinguin sentit, com a mínim a prori. I el tema fotos, creu-me, les busco per a que quedin bé i agradin, veig que ho aconsegueixo. Salut i força!

Pd40 això dels remolins es fotut, i si ets ampolla més, perque sense ajuda externa no es pot sortit, per sort tard o d'hora surem. Salut!

Company millu espero que els orbitals 3s es comportin! Crec que poden anar bé, de fet he tret una nota bastant bona en un examen ( sense puntuació ) de química-física i una altra de mates, ganes n'hi ha.
Salutacions de Van deer Waals

Joana ha dit...

No és el mateix un silenci que el buit. El silenci , parla. El buit, et rosega per dins i et fa mal.
Que vagi tot bé, i sura...

Uribetty ha dit...

Joana un comentari molt filosòfic. Estic d'acord, el buit mossega per dins en canvi, hi ha silencis que parlen per si sols.
Una abraçada!

ddriver ha dit...

les respostes a casi tot les dona el temps nomes o sigui que no les busquis.
Tot pasa i el temps t acaba explicant el perque.
Molta sort amb els examens

Uribetty ha dit...

Doncs ddriver tens raó, el temps acava donant respostes, esperamrem.
Salut!