26 de febrer 2007

Maduixes.


Bona nit, fa uns dies Tals va proposar que busquéssim les maduixes que s’amaguen en una il·lustració de Bosco, ella diu que n’hi ha tres, com la resta i jo n’he vist quatre. No vull posar en dubte qui te raó, no és la meva intenció, només faltaria, però voldria saber si les que veig jo, són les maduixes o un error degut al ampliar la imatge. Així que espero ajuda, com podeu veure, estan encerclades de color negre.

5 comentaris:

iruNa ha dit...

Guaita tu que encara tindràs raó!!! Jo també les vaig buscar al bloc de la tals i en vaig veure 3... però ara que m'hi fixo millor... doncs potser sí que la quarta taqueta vermella encerclada que no havia vist és una maduixeta!! jeje... (gran observador Uribetty!!!)

Tals ha dit...

Ualaaaa doncs sí que sembla una maduixa ehh...ais ais, si es que...jo sí que sóc miop, i a més de veritat eh! 1,25 a cada ull :'( però de totes maneres, necessitariem una ampliació per estar totalment segurs, a veure qui s'ho curra i la busca (a més de miop sóc mooolt tossuda xD). Petons, senyor obsevrvador!
(Perquè mai encerto les lletres aquestes, eh??)

Joana ha dit...

N'hi ha una de molt dubtosa, petita i no sé si és una maduixa. Potser és de bosc, petita però més saborosa i aromàtica...

Uribetty ha dit...

Avui contesto a tots de cop. Com diu la Joana hi ha una que és dubtosa, la que està amb un home prop d'un arbre. Amb les meves 0.5 dioptries crec que és maduixa, primer per el color i els puntets negres que té, a més si afinem molt més la vista podem observar que té les fulles verdes, com la resta de maduixa, un verd diferent al de l'arbre.
Tals no cal que intentis apliar-ho, perquè no millorra molt la imatge, sempre que fem servir el mateix programa per obrir imatges. Una altre tema, això de les lletres anti-spam, crec que s'ha de repetir dos cops, no sé perquè, o que hagi de passar un cert temps, perquè les pots tebir correctes i tornar a col·locar-les, serveix la resposta?
iruNa merci per aixó de gran observador, es nota que de petit m'he passat estones buscant en Wally.
Salutacions a les tres i una abraçada!

iruNa ha dit...

Je,je... jo també buscava el senyor de les ratlles!!! Quina gràcia, fins i tot havia arribat a dibuixar tota aquella colla de gentada que l'envoltava i et despistava la vista!!!
Lo de les lletres... doncs no se perquè et passa això que s'hagin d'escriure dues vegades... haurem de tenir paciència!!
una abraçada!!