29 de maig 2008

LCL


No sé si els 100 escollits per la LCL són literats, són un recull de literats, són literats en potència, són els únics literats, són literats perquè 4 snoobs literats ho han volgut…bé…serien 96 nous literats ja que els 4 restants ja ho són, o no, o sí? Sí? no ho sé.

Rectifico, 100 escollits, no, 96 ( ves per on com l’alcohol de curar ) perquè els altres 4 no han estat escollits, o sí, entre el jurat, és a dir, entre ells 4 o potser…”por la gracia de dios”? A saber.

Només hi ha 100 literats a la catosfera? O n’hi ha més? Són literats? Què els fa literats? Qui ha dit que són literats? Literats, literatura, e-literatura.

10 comentaris:

kena ha dit...

no se res de res que comenci per lit, però te´una bona pinta el pamtomàquet de la dreta..... arfff

Anònim ha dit...

Benvolgut Uribetty:

Tota tria és arbitrària i convencional. Hi són els que van ser escollits. El punt de vista absolut, l'incondicionat no existeix. Tota tria és humana, massa humana, i sovint condicionada pels mateixos jutges.

Ens llegim!

Uribetty ha dit...

Una pinta que tenia...i la tonyina que va anar sobre ni t'explico Kena ;)
Un petó!

És tot un plaer Enric Gil tenir-te per el bloc(g). I no puc afegir res més al teu comentari, estic totalment d'acord, malament aniriem si existís aquest punt de vista absolut.

Ens llegim company!

El veí de dalt ha dit...

Puja un parell d'aquestes al replà i parlem sobre el bé i el mal de la catosfera, home!

Joana ha dit...

Jo no em considero "literata".Crec que va ser l'atzar.Reps un correu, envies un text i te'l seleccionen. Mai he aspirat a publicar i mira per on me'l van escollir. No dic que no em faci il.lusió, però també em sap greu els que no van publicar.
No m'agrada veure't enfadat.
Una abraçada!

Uribetty ha dit...

Ja buscarem el dia Veí!
Salut!

Joana voldria aclarar que en cap moment he volgut criticar als catosfèrics que hi participeu ;)
D'altra banda, no estic enfadat tot i que sóc conscient que ho sembla, només he volgut ser (força) crític amb el tema i la manera en que s'està enfocant.
Una abraçada!

NeoPoeta ha dit...

Tens el llibre? Jo diria que hi falten molts i molts bons bloggers... però, es clar, surten els que surten!

Uribetty ha dit...

No el tinc Neopoeta, tot i que es poden veure igualment les bloggers en alguns bloc(g)s.
I estic d'acord amb tu, hi falten altres bloggers molts bons.

Un petó!

OhCapità ha dit...

hola micaquer!

saps? jo vaig ser-hi a la presentació a Vallromanes, algú molt proper hi sortia, ... no em va agradar alguna cosa que es va dir, però, l'iniciativa és bona, tot i que a vegades els resultats no hi poden acompanyar.

una abraçada,

Uribetty ha dit...

Ohcapità,jo no hi vaig poder anar, però estic d'acord, amb tu, la idea és bona però els resultats ( els que he vist ) no acompanyen.

Una abraçada!