09 de març 2008

Felicitats.


Feia temps que no parlava de política en aquest bloc ja que prefereixo que sigui més poètic que cap altra cosa. Però avui no puc, és superior a mi. Disculpeu les molèsties.

Primer de tot, felicitar aquells catalans i catalanes que han votat al PSC, FELICITATS, si creieu que defensaran els interessos de Catalunya anem servits, heu caigut dins la trampa espanyola i PSOEista, el bipartidisme radical.

Heu caigut dins la trampa de debats idiotes, heu caigut dins la fal·làcia que el PSOE és una alternativa al PP i bona per a Catalunya. Fals! Totalment Fals! En peta-zeta no ha fet res, absolutament res a favor del país, ha retallat un estatut de mans d’uns que es fan dir nacionalistes, encara no ens ha tornat els papers de Salamanca i així un llarg etcètera.

Cal felicitar al PSOE, sí, perquè cada cop estan més a prop de la dreta feixista i radical del PP, un partit anomenat d’esquerres que li te por a la dreta. Un partit que avui ha acabat de dinamitar la poca democràcia que hi ha a l’Estat Espanyol. Sí, partits minoritaris han desaparegut del panorama polític espanyol. Avui el senyor que te les piràmides de Gizeh a la seva cara s’ha quedat a gust. Tot i que de moment hauria de tenir cert mal gust de boca…ara per ara al senat tenen 47 senadors…el PP en te 80, per mirar-ho…

I parlant de senadors, he votat Entesa, sí, no he votat Arquè, un subjecte que deixa de ser alcaldessa a inicis de la legislatura no es mereix el meu vot.

Espanya cansa, la seva política també, i el seu bipartidisme radical més.

8 comentaris:

Carquinyol ha dit...

De debò que pot haver algú que es cregui que els socialistes defenen els interessos de Catalunya ?? Potser a una realitat virtual...

PS: Jo tampoc he votat a l'Arqué, i mira que amb tal de tenir-la lluny la cosa era temptadora...

Uribetty ha dit...

Sí, carquinyol sí, molts i jo en conec uns quants...
Sí és temptador tenir-la fora, però és una porqueria el que ha fet.
Salut!

Sergi ha dit...

Jo no he votat PSC, que ja hi vaig caure una vegada fa molt temps i no va servir per a res. Això si, segueixo pensant que en el govern espanyol, millor PSOE que PP, així que ja m'està bé. Pensa que molts hauran votat els socialistes no perquè facin alguna cosa per Catalunya, sinó per vot útil contra el PP. I com et dic, ja m'està bé, Catalunya ha tornat a decidir. No he participat del bipartidisme, però trobo que millor així que de l'altra manera. I parlant d'això, et dono tota la raó, i trobo molt preocupant el bipartidisme espanyol. Ja no hi ha altres opcions, i sembla que votar a un partit petit no serveixi per a res. Fins i tot IU és petit ara. Trist, molt trist.

El veí de dalt ha dit...

A veure aquests catalanistes del PSC com fan servir el seu ascens a Madrid! Jo tampoc he pogut marcar la creu de l'Arqué. En feia basques.

Uribetty ha dit...

Xexu el cert és que a mi no m'importa si és PP o PSOE, el primer va de cara, l'altre va disfrassat de xai...
Desgraciadament...veig que el PSOE seguirà la l'estratagema de la por en les pròximes eleccions.
Salut!

Ja veurem com ho fan Veí...però dubto que ho facin bé.
Salutacions.

iruNa ha dit...

Et seré sincera... jo vaig votar PSOE i la veritat és que no gens convençuda. No crec que ZP sigui capaç de defensar els interessos de Catalunya però el cert és que ha guanyat gràcies als vots que li hem donat uns quants catalans que ens hem decantat pel vot útil. Potser sí que m'he deixat enredar per l'afany que ha demostrat el psoe en fer-nos creure que ell era la única alternativa a una victòria del PP, potser sí... Segurament m'he equivocat, quan vaig sortir del col·legi electoral em sentia estafada i al saber els resultats decebuda i amb un cert regust d'amargor. No sé, espero que no t'enfadis amb mi... jo només dono la meva visió ja que veient els comentaris em sembla que sóc la única que ha votat psoe i per tant, la única que pot donar un punt de vista diferent (tot i arribar a les mateixes conclusions)
Jo tampoc utilitzo el blog per parlar de política però aquesta vegada tu, jo i moltíssima gent de per aquí no se n'ha pogut estar... això significa que realment ens preocupa, i és que la situació és preocupant!
Buf, perdona per l'extensió del comentari... és que el tema dona per molt!!
una abraçada!

Tals ha dit...

PSOE i PP són el mateix, el que passa és que Zapatero resulta més simpàtic, sembla més "bobo" i llavors penses que no serà tan dolent com els altres. Gran pífia. Són iguals, però els del PP van més de cara, encra que menteixen igual, és clar. Vull pensar que el catalanisme segueix viu més enllà dels blogs, vull pensar que un front comú és possible. Petonets.

Uribetty ha dit...

No m'enfado pas iruNa ;)conec molta gent que s'ha decantat per aquest vot (in)útil i no passa res ;)
Un petó ben dolç.

Tals et donc tota la raó, PP i PSOE són el mateix, però uns donen la cara i els altres van de bons.
Un petonet :P