29 d’abril 2007

Sóc aquí de nou.


Bona nit! Ja tinc ADSL i no era problema del router sinó de Telefònica, la línia ADSL no funcionava correctament i per tant no podia connectar-me a velocitats decents.
Així que des de el dia de Sant Jordi que no he pogut connectar-me. Faré un petit resum d'aquesta setmana.
El dia de St. Jordi va estar bé, al matí venent roses a la paradeta i a la tarda a Barcelona, on en Toni Ibañez va signar-me L'oracle imminent. Aprofito per dir-te que no vaig poder escriure cap comentari al teu post de St. Jordi per al tema ADSL, més que res agrair-te el petit link.
El dimarts examen de matemàtiques, amb un full groc! GROC! quin mal a la vista. A priori va anar bé, tot i que a l’ inici estava fet un sac de nervis, però al final ja no tant.
Després monotonia total, res a fer ni dir, així que amb aquest pont no tinc classe fins dijous.
Així que espero anar veient-nos per aquí, i si pot ser, aquells que heu comentat algun cop, deixeu un comentari, he formatejat el PC i he perdut algunes direccions.
Salut i força de nou!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si nanu... ja u pots ben dir.... no vam poder conectar-nos a internet a traves de l'adsl, xo vam treure suc de la tarda formatejant el pc i instalant-li un parell de ventiladors...., el mes bo sk segon robofonica el modem stava scaxarrat i el router x casualitats de la vida tmb no?¿??, fins k vam trucar i els hi vam dir a una sudaoperadora dakestes... i al final ens van dir k era un averia.... (el k els hi estavem intentant dir dsd la primera trucada xD)
xo cm ja se sap en akestes trukades les teleoperadores es van passant la pilota fins k arribes al punt on et toca..... kina creu

apa dews!!!!!

PD: x el k fa al teu comentari senyor anonim.... comento en aket blog xk em surt de la pebrotera i tinc permís del propietari dakest blog.... aixi k si no tagrada et fots!!!!!!!

Tals ha dit...

Home, ara ja sí ehh! es que aquests de Timofònica són únics, jo ja hi he tingut unes quantes enganxades, i alguna cosa em diu que n'hi hauràn més, però vaja, que hi farem, són coses sense remei! sort que ja ets per aquí: benvingut de nou^^ petons!

Uribetty ha dit...

Hem quedo amb l'última paragraf Kimi, es passen la pilota i no saben fer res.
Ara sí que funciona Tals, esperem que no et toqui a tu, tot i que si tens el mòdem és possible que peti algún dia.
Salutacions!

Toni Ros ha dit...

Quan te'l llegeixis ja em diràs què.

Joana ha dit...

Ara ja pots llegir literatura eròtica...ja has fet l'examen. Digue'm si val la pena i me'l compraré. De premis de la vall d'Albaida et recomano " A foc lent "d'en Ramon Guillem ( 2004 ).A mi em va encantar!
Una abraçada!

Uribetty ha dit...

Doncs Toni pots donar per segur que ja et diré el què, ja falta poc per acabar-lo.
Bé Joana, no sé si és millor llegir-la després de l'examen, abans, durant...sembla complex. Per cert, el llibre l'apunto, però aviso que tardaré, tinc llibres pendents per llegir, tot i que amb el que estic ara ( El pèndul de Foucault ) falta poc per acabar-lo.
Salutacions!

Anònim ha dit...

Sort amb telefonica!!ja ens ho diras,segur que et surt el llibre molt millor que l adsl

Anònim ha dit...

(et responc aquí el post del flog)

uf, i els punts suspensius són matadors...tant que fa mal escriure tot el poema sencer.
...potser quan passi una mica el temps!


P.D: em sembla que he entrat dins el joc del benzè en forma d'electró...és un caos!! necessito estar en un lloc fix!

**propera parada: indústria química! seh(H)**

Anònim ha dit...

Company, jo també sóc al teu bloc de nou, ves per on! Per cert, en revisar les preguntes del teu examen de mates m'he adonat que aquesta ciència, per a mi, després de 7 anys que fa ja que no la practico, s'ha convertit en una mena de xinès incomprensible.
Pel que fa a Sant Jordi, vaig acabar el passeig per les Rambles sense cap llibre, quin daltabaix! Tanta gent i tant on triar em va acabar atabalant i no me'n vaig saber decidir per cap.
En fi, després de tant de temps, salutacions!

Uribetty ha dit...

Ddriver de moment el llibre està...calent, i mai ben dit.
Tu per aquí Mandunguilla! Tranquil·la que el temps ho cura tot, per sort ( o no ) tempus fugit!
Company Tarannà! Benvingut de nou al meu racó! Això de semblar xinès és ben normal, una pena que les mates no sigui com anar en bicicleta.
Com dius, les Rambles estaven '' a petar'' tot i que per sort, vaig comprar els llibres a Badalona.
Salutacions a tots!