10 d’abril 2007

Cada cop sóc més independentista.


Cada cop sóc més independentista. O com diuen alguns, esquerranós, botifler i no sé quantes collonades més. Després ‘’deixen la porta oberta a l’autodeterminació’’

Però el tema que vull tractar no és aquest, sé que vaig dir que tenia preparat un post, però avui necessito escriure aquest.

Segurament sabreu que la TV de la capital del Pseudo-estat del benestar Eppanyol ha editat un documental sobre l’influencia del català en la societat i l’exclusió d’aquells que no parlen català, no els hi dona la gana de fer-ho o es senten massa eppanyols per fer-ho, però no tant eppanyols per fotre el camp del país, quelcom que agrairia.

Sóc conscient – o això espero – que no tots els habitants comparteixen aquesta idea del català i la seva situació exterminadora respecte el castellà.

Si voleu, teniu ganes o fins hi tot prou estómac per mirar aquestes imatges vomitives l’enllaç el teniu aquí.

Amb aquest documental queda demostrat que certs mitjans de comunicació eppanyols son anti-catalans, com són, TV-Madriz, ABC, La Razón, La Cope i la llista continua. En certa part és comprensible, aquesta colla de franquistes volen mantenir la seva estimada, utòpica unitat d’Eppanya, són fills d’un país que mai, mai, mai, ha tingut tradició democràtica, i la poca que ha tingut va durar quatre dies, com és la Primera o Segona República. Sembla que ara, aquesta falsa transició dona resultats, sí, en dona, dins una Constitució franquista sense contemplar drets fonamentals com és l’autodeterminació, garantit internacionalment, o amb un article totalment bèl·lic, ja sabem de quin parlo, veritat?

Eppanya i la seva societat no estan preparades per a autodesenvolupar-se, sense aprofitar-se d’altres ‘’regions de Eppanya’’ com és el cas del nostre país. Portem prop de 500 anys sota aquests país i no han entès, no entenen i no entendran la nostra raó de ser, el nostre independentisme, nacionalisme, catalanisme, la nostra cultura, tradicions, la llengua. No ens tornaran les llibertats robades, no ho faran.

Vivim dins un estat anti-català, anti-democràtic, on no ens podem expressar lliurement, garantint la censura dins un document de l’època d’en Quico. Cada cop estic més fart d’aquesta colla de franquistes, encara enyoren la força bruta, els assassinats, la prohibició, perquè així es manté la maleïda unitat, que segons ells es trenca, es fragmenta, es crema, una idea que mai s’ha fet realitat. I jo aquí, davant la pantalla me’n alegro, així començarem a veure tots plegats que ens volen per aprofitar-se. Independència ja!

11 comentaris:

Tals ha dit...

si fos catòlica diria: amen! jaja noi, tu compte qwue dintre de dos dies els tancs són aquí per protegir la roji-gualda...ais, hi ha gent que, desgraciàdament, mai canvia. Un petonàs!

Anònim ha dit...

mira noi.... si no els hi agrada com es parla en aquest país que se'n vagin d'on han vingut que segurament estaran més comodes amb el seu idioma, perque per rematar la feina volen implantar els seus costums (sudamericans i tota aquesta tropa en general) ja que es creuen que una vegada aqui poden fer el que els hi surt dels pebrots.
Total que tota aquest gent eppañola d'ultradretes que nomes volen que es parli castellà i prou sembla que nomes els hi agradi molestar als catalans, perquè be que a Galicia també tenen la seva propia llegua i no els hi toquen tan els nassos com als catalans.
En resum nois que ENS VOLEN TOCAR ELS PICAROLS CONTINUAMENT

DewWwWsSs!!!!

Anònim ha dit...

ho enim fotut noi,i cada cop mes,entre els que nes manan,els veiins d abaix i l emigracio que ve que no es preocupa el mes minim per parlar el catala..no se pero a la fi suposso que acabaran amb nosaltres,cada cop soc mes pesimista.Nomes hi ha una manera i lamentablement el poble no la voldra pero es que gracies als vascos aixo acabi com yugoslavia,sino no hi ha res a fer

Anònim ha dit...

Tot aixó que fan es una fugida cap endevant. Es veuen cada cop més lluny del poder, perquè hi han coses que no es poden parar. Dins de 20 anys haurem d'agraïr al PP l'encessa de la flama independentiste que a Catalunya a estat mig dormida durant molts anys. Els Catalans som gent que sabem esperar, fins i tot massa. Ells perden els papers en tot, un exemple, judici 11-M semblà que no jutjin als assasins de AL-QAEDA, es un judici politic, una farsa. Per acabar, dir-vos que el Beckam s'ha gastat 2 millions d'euros en un "vibrata" per l'Adams... ¿Li regalarà Pedro Jeta Ramirez una altre a Don Mariano?
Una abraçada patriotes Catalans.
Recull al caigut i segueix endevant!!!

iruNa ha dit...

No he pogut, ho he intentat però la indignació ha sigut tal que he hagut d'aturar el documental!!
Ai senyor, quantes barbaritats!!!!!
És que se m'ha posat la pell de gallina... no se què dir, m'he quedat sense paraules i com que tu ja n'has dit unes quantes de molt ben dites acabo aquí el comentari, que necessito païr el xoc!
De totes maneres, gràcies per contribuir a que no es perdi l'esperit de la nostra cultura i la nostra llengua!

Uribetty ha dit...

Bona nit a totes, perdoneu que hagi tardat en contestar, però porto un parell de dies malalt.
Tals: com dius hi ha gent ( malparits ) que encara sembla que enyorin els temps de la dictadura, tot i que espero que no arrivin els tancs.
Kimi: és cert que als gallecs no els ho toquen el nassos, però has de tenir en compte una cosa, el gallec està molt malament, durant molts anys han tingut un govern del PP ( El juràsic Fraga ) i pertant no s'han cuidat gaire de la llengua del país, no ho han fet ni amb el castellà...
Ddriver: espero que totes aquestes raons no acabin amb nosaltres i el nostre país, però hi ha raons per ser pessimista. Espero però que no acabi tot com va passar uns anys a Yoguslavia...tot i que ja hi ha polítics que respiren cert aire bèl·lic, de moment aquest aire no s'ha traslladat a la població i podem respirar tranquils.
Ql-bra: esperem que dintre de 20 anys el país sigui independentista, és l'única solució per sortir d'aquesta opresió i estar dins un país de tendència feixista. El tema ''vibrata''...no vols dir que Beckam ho ha copiat de la parelleta ?
iruNa: com dius està ple de barbaritats i collonades, fan fàstic tots plegats, un programa totalment partidista i demagògic, ja es veu que surt en Boadella o l'Espada.
Salutacions a tots i totes!

Unknown ha dit...

Si a Espanya no ens hi volen, per quin motiu ens interessa estar-hi?

Potser els amics de "La Caixa" tinguin alguna resposta?

Cal sortir-ne aviat!

Uribetty ha dit...

Tondo Rotondo, el cert és que la societat catalana és conformista i per tant no es preucupa de la indepèndencia, només una part. Però, permet-me una resposta pregunta, no creus que a qui interessa més que Catalunya estigui dins l'Estat Espanyol és la pròpia Espanya? Som una de les poques comunitats que donem suficients diners a fora. Per la meva part...és clar que no ho vui pas estar-hi.
Salutacions!

Anònim ha dit...

Tio, vete a Francia a tocar los cojones o a donde sea, si no te gusta tu país largo.

Yo cada día odio más a los independentistas, mira por donde.

Y creo que estamos en un sistema demócrata, deja de vivir en el pasado. Yo tb hecho de menos a Franco y no me quejo, jajajja.

Viva España!!

Anònim ha dit...

Mira anònim, t'ho diré en castellà per que ho entenguis, no per gust:
No es que no le guste su país, si no que le gusta mucho su país (Catalunya), y si tu tanto dices que estameos en un régimen demócrata, te contradices si dices que hechas de menos a Franco. Y por cierto, los cojones los tocais vosotros, o sea, que si quieres que alguien se vaya a algun país, vete tú.
Salut Comany.
Visca Catalnya

somcatalas1 ha dit...

racomano aquest videos
endevant les aches


http://www.youtube.com/user/SOMCATALANS1