08 de febrer 2007

Batalles tecnològiques.


Avui parlaré d’un tema que em fot molt i que fa temps – exactament l’1/IX/06 – que vull escriure. Les meves guerres amb les noves tecnologies. Sé que formo part d’aquesta nova generació iPod, jo mateix en tinc un, d’aquests de 30GB, un mòbil que gairebé vola, però amb un preu raonable – per a que pugueu especular, no supera els 300€ - teclat i ratolí inalàmbric i òptic, i la llista continua una mica més – no vull semblar pas un ‘’xuleta’’

Doncs la meva primera batalla va arribar amb el iPod, un cop instal·lat el software o programari no sabia com col·locar les llargues llistes de cançons... vaig tardar, sí, una setmana, però al final, ja sé com funciona, de moment ja porto una batalla guanyada. La segona, també passa amb el iPod, durant tota una setmana sencera, no aconseguia carregar la bateria d’aquella miniatura! una setmana, no exagero...però era impossible que es resistís un tros de plàstic i metall, tot i això...vaig aconseguir carregar-la totalment – i ara em toca tornar a fer-ho.

Ara comencen la sèrie de derrotes, com no... amb el iPod, no puc col·locar vídeos – i el meu en reprodueix – però no puc, ja ho intento que res de res...allà està pobre, sense vídeos, només alguns dibuixos animats, quan dic vídeos em refereixo a videoclips o altres d’aquests tipus, una derrota...Segona, aquesta ja no és el iPod sinó el mòbil. El vaig comprar allà el novembre...o octubre, bé no ho sé, feia calor – de poc serveix això – i no el tinc en garantia senzillament perquè no recordo mai de portar el mòbil on el vaig comprar, i em ‘’toca els picarols’’ perquè si m’hi presento ara... m’enviaran a pastar. Bé explico quina és la batalla, fa uns dies, teòricament havia de rebre un MMS – missatge multimèdia – però no va arribar perquè no tenia configurat el servei de MMS, doncs bé, m’he posat avui a mirar-ho al llibret d’instruccions, m’envia a diferents pàgines, i un cop trobo la que m’interessa, toca visitar internet i registrar el servei. Marco diferents opcions, com són el nombre de telèfon del mòbil, país o els ‘’numerets’’ que acompanyen la marca – sí, és un Nokia com heu vist. Doncs després d’intentar-ho 3 o 4 cops...no he rebut el missatge que havia de configurar automàticament el servei MMS. De moment aquí acaben les batalles perdudes.

Un horror, i no puc ser tant negat per a les tecnologies, a casa sóc l’únic que les instal·la!

Per cert, em van comprar una impressora fotogràfica, tot feliç la vaig a instal·lar, i sabeu què? endevineu-ho, no tenia el cable de connexió USB, per connectar impressora i torre.

Què passarà quan un robot m’hagi d’eixugar el cul de vell? Bé...no ho vull saber...

5 comentaris:

iruNa ha dit...

Malgrat la temàtica catestrofista del post, m'alegra veure que encara conserves un toc d'humor!!
Jo no sóc persona indicada per ajudar-te en aquestes batalles ja que no tinc ipod i no tinc ni "pajotera" idea d'instal·lar res (ja veus, hi ha persones molt més negades que tu en aquest món!)
Però t'aconsello consultar a un especialista... sempre és la millor opció per qualsevol tema.
Bé, molts d'ànims i tu no desisteixis, però recorda que la teconologia està feta per estar al nostre servei, no nosaltres al servei d'ella!!

Uribetty ha dit...

Doncs ja en som dos de negats...si em veig apurat consultaré algú que entengui del tema. I per cert, bon apunt aquest últim sobre qui domina a qui, sembla que de tant en tant es posi en dubte.
Salutacions maca!

Tals ha dit...

Ep, ja som 3 negats xD tot i que jo, com la Iruna, no tinc iPod, però vaja, que amb les coses de l'ordinador em apssa més o menys igual. Sort que no s'ha tornat a psoar malalt des que fa uns mesos el vaig portar a curar...perquè em dóna cada disgust!
Petooonsss ^^

Joana ha dit...

Encara ho sóc més jo, de negada. Jo escolto la música a la ràdio sense problemes.Res de baixar-me pelis. Al cinema sempre, que és un goig anar-hi. Un mòbil normalet per si hi ha una urgència, per res més... I pensa que qui t'aixugarà el cul, serà una wapa infermera i no un robot! Per sort!

Uribetty ha dit...

No vull semblar pas superior...però m'esteu donant ànims dient que sou pitjors jeje. Bé bromes a part, Joana de tant en tant escolto la ràdio però tinc un problema, si m'acosto a ella, no don senyal...la resta ho comparteixo tot i que el meu presopost no ho permet.
I això de l'infermera, si és així...voldria ser vell ara jajaja - humor peculiar, ho sé.
Salutacions!